VBET kiest voor de Affordability Check van I-Finance Services

vbet x ifs

VBET kiest voor de Affordability Check van I-Finance Services

We zijn trots om aan te kondigen dat VBET heeft gekozen om onze Affordability Check te integreren om het belangrijke vraagstuk van het vaststellen van verantwoorde speellimieten aan te pakken. Deze integratie zorgt ervoor dat spelers op een verantwoorde manier kunnen spelen, terwijl operators zoals VBET volledig compliant blijven met de regelgeving.

VBET werd opgericht in 2003 in Armenië als een lokaal gokbedrijf met de focus op traditionele sportweddenschappen. Het bedrijf groeide snel en breidde zijn diensten uit naar online platforms, waarmee VBET een breder publiek bereikte en zijn aanbod diversifieerde met casinospellen en live wedopties.

In de loop der jaren heeft VBET strategische samenwerkingen aangegaan met bekende sportclubs zoals AS Monaco, OGC Nice, Arsenal en het Argentijnse nationale voetbalelftal. Deze samenwerkingen hebben de naamsbekendheid van VBET sterk vergroot. Uiteindelijk verplaatste VBET zijn hoofdkantoor naar Malta, waar het een licentie ontving van de Malta Gaming Authority (MGA). Het naleven van strikte regelgeving en het bieden van een veilige en eerlijke spelomgeving blijven belangrijke pijlers van VBET’s bedrijfsfilosofie.

Edward Quagley, Country Director Netherlands bij VBET, zegt:
“De Affordability Check van IFS is uiterst efficiënt en ondersteunt alle mogelijke manieren om het speellimiet vast te stellen. Of het nu gaat om het koppelen van een bankrekening of het uploaden van een loonstrook, de oplossing biedt maximale flexibiliteit voor zowel spelers als operators.”

🔍 Wat maakt onze Affordability Check uniek?

Onze Affordability Check gaat verder dan alleen het vaststellen van verantwoorde speellimieten. Het biedt een flexibele en zeer nauwkeurige oplossing, die wordt afgestemd op de behoeften van elke operator. Spelers kunnen eenvoudig hun bankrekening koppelen of een loonstrook uploaden, wat zorgt voor een betrouwbare en persoonlijke aanpak bij het bepalen van de betaalbaarheid. Door gebruik te maken van geavanceerde open banking-technologie, leveren we de meest nauwkeurige betaalbaarheidsbeoordelingen die beschikbaar zijn.

Maar het draait niet alleen om technologie. Om de complexiteit van betaalbaarheidschecks in de Nederlandse markt echt te begrijpen, moet je een lokale expert zijn. Als Nederlands bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in klantacceptatie en transactiemonitoring, begrijpen wij de unieke eisen van zowel operators als spelers in Nederland. Onze uitgebreide kennis zorgt ervoor dat operators zoals VBET hun spelers kunnen beschermen en tegelijkertijd voldoen aan alle regels.

Daarnaast kan onze oplossing naadloos worden geïntegreerd in uw processen – of via API of zonder enige technische integratie – waardoor het eenvoudig is om toe te passen in elke operationele omgeving. Geautomatiseerde ondersteuning voor spelers vermindert ook de operationele last voor operators, zodat zij zich kunnen richten op het bieden van de beste speelervaring.

 

Wil je meer weten? Ontdek de Affordability Check hier en bekijk VBET hier.